Μητσοτάκης: 'Συλλυπητήρια σε Ερντογάν για τις απώλειες ζωής στη Σμύρνη - 'Οποιεσδήποτε κι αν είναι οι διαφορές μας...'

Μητσοτάκης: 'Συλλυπητήρια σε Ερντογάν για τις απώλειες ζωής στη Σμύρνη - 'Οποιεσδήποτε κι αν είναι οι διαφορές μας...'

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε πριν από λίγο ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε με τον Τούρκο Πρόεδρο προκειμένου να του μεταφέρει τα συλλυπητήριά του για την τραγική απώλεια ζωών στη Σμύρνη από τον σεισμού, που έπληξε και τις δύο χώρες. 

«Οποιεσδήποτε κι αν είναι οι διαφορές μας, αυτές είναι στιγμές κατά τις οποίες οι λαοί μας χρειάζεται να συμπαραστέκονται ο ένας στον άλλον», σημειώνει σε ανάρτηση του ο Έλληνας Πρωθυπουργός. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE