ΔΙΕΘΝΗ

Ερντογάν: 'Στους 12 οι νεκροί από τον σεισμό στη Σμύρνη'

Ερντογάν: 'Στους 12 οι νεκροί από τον σεισμό στη Σμύρνη'

Στους 12 ανήλθαν οι νεκροί στη Σμύρνη από τον σεισμό των 6,5 βαθμών στην Κλίμακα Ρίχτερ, ανακοίνωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, αναφέροντας ότι οι τραυματίες έφτασαν τους 438, ενώ πέντε πολίτες είναι στο χειρουργείο και οκτώ στην εντατική. 

Στο μήνυμά του για τον σεισμό ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι συνεχίζονται έρευνες σε 17 κτίρια, ενώ ανέφερε πως οι Υπουργοί  έφτασαν γρήγορα στην περιοχή του σεισμού.

Ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε ακόμη ότι επικοινώνησε μαζί του ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. “Επειδή έζησαν κι εκείνοι το ίδιο. Την ώρα που μιλούσαμε εκείνοι δεν είχαν νεκρούς. Αλλά είπαν ότι κι εκείνοι επηρεάστηκαν. Είπαν αν χρειάζεται βοήθεια είμαστε έτοιμοι. Τους είπαμε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα και τους είπαμε αν είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είμαστε δίπλα στην Ελλάδα”, ανέφερε.

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top