Ερντογάν: 'Στους 12 οι νεκροί από τον σεισμό στη Σμύρνη'

Ερντογάν: 'Στους 12 οι νεκροί από τον σεισμό στη Σμύρνη'

Στους 12 ανήλθαν οι νεκροί στη Σμύρνη από τον σεισμό των 6,5 βαθμών στην Κλίμακα Ρίχτερ, ανακοίνωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, αναφέροντας ότι οι τραυματίες έφτασαν τους 438, ενώ πέντε πολίτες είναι στο χειρουργείο και οκτώ στην εντατική. 

Στο μήνυμά του για τον σεισμό ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι συνεχίζονται έρευνες σε 17 κτίρια, ενώ ανέφερε πως οι Υπουργοί  έφτασαν γρήγορα στην περιοχή του σεισμού.

Ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε ακόμη ότι επικοινώνησε μαζί του ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. “Επειδή έζησαν κι εκείνοι το ίδιο. Την ώρα που μιλούσαμε εκείνοι δεν είχαν νεκρούς. Αλλά είπαν ότι κι εκείνοι επηρεάστηκαν. Είπαν αν χρειάζεται βοήθεια είμαστε έτοιμοι. Τους είπαμε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα και τους είπαμε αν είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είμαστε δίπλα στην Ελλάδα”, ανέφερε.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.