ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον βγάζει μάτι το… μεγαλύτερο πρόβλημα της φετινής Ομόνοιας

Πλέον βγάζει μάτι το… μεγαλύτερο πρόβλημα της φετινής Ομόνοιας

Η πορεία της φετινής Ομόνοιας αλλά και γενικότερα με τον Μπεργκ στον πάγκο είναι εξαιρετική όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και αδυναμίες.

Μια από αυτές, ίσως και η μεγαλύτερη, είναι και στο σκοράρισμα. Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ αποχώρησε, στην θέση του ήρθε ο Μίχαλ Ντούρις ενώ και ο Ανδρόνικος Κακουλλής κλήθηκε αρκετές φορές να καλύψει αυτή την θέση.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους επιθετικούς του τριφυλλιού δεν έχει καταφέρει να κάνει την διαφορά στο σκοράρισμα, πέρα από τον Ερίκ Μποτεάκ που έχει 5 γκολ σε 13 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Ακολουθούν οι Ζόρντι και Τιάγκο με 2 και από εκεί και πέρα το… χάος.

Με λίγα λόγια οι επιθετικοί Ντούρις, Κακουλής και Σενέ έχουν από ένα μόλις γκολ και αυτό λέει πολλά.

Το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν αλλά και με την ΕΝΠ πριν από λίγες μέρες φανέρωσε και την δυσκολία της Ομόνοιας στην επίθεση. Από την μια με την ΕΝΠ κόντρα σε μια κλειστή άμυνα και πολυπρόσωπη δεν βρέθηκε η λύση ούτε με Κακουλλή, ούτε με Σενέ, Ασάντε και τους υπόλοιπους.

Την Πέμπτη με την Αϊντχόφεν μπορεί ο Ζόρντι Γκόμεθ να σκόραρε από το κέντρο όμως αν και η Ομόνοια δημιούργησε καλές ευκαιρίες εντούτοις τις σπατάλησε με τον Μίχαλ Ντούρις να χάνει μεγάλες ευκαιρίες.

Βέβαια, για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας, η γενικότερη εικόνα και πορεία της Ομόνοιας φέτος είναι πέρα για πέρα θετική και… ονειρική αφού είναι ήδη σε ευρωπαϊκό όμιλο. Να μην ξεχνάμε κιόλας το βεβαρημένο πρόγραμμα και το… βαρύ rotation του Μπεργκ, που ως ένα σημείο είναι και αναγκαίο.

Το γεγονός όμως ότι υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα δεν αναιρεί τα υπόλοιπα αλλά ούτε και πρέπει να το… προσπερνούμε. Και ο Χένινγκ Μπεργκ μας έχει πει πολλές φορές ότι πιστεύει στους παίκτες του και τους στηρίζει με κάθε ευκαιρία. Στο χέρι τους είναι να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο γιατί έρχονται καυτά παιχνίδια και πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αρχής γενομένης από το Μακάρειο και τον Ολυμπιακό.

The post Πλέον βγάζει μάτι το… μεγαλύτερο πρόβλημα της φετινής Ομόνοιας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top