Κουκλάρα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Βάζει κάτω πολλά μοντέλα

Κουκλάρα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Βάζει κάτω πολλά μοντέλα

Η  Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει αποκτήσει δυο πανέμορφα κοριτσάκια οι οποίες είναι οι μεγάλες της αδυναμίες.

Η παρουσιάστρια καθημερινά, βγαίνει στον «αέρα» του Open αφού είναι μια εκ των παρουσιαστριών της εκπομπής «The Booth+» και μοιράζεται με το κοινό τις σκέψεις και τις ανησυχίες της.

Ωστόσο, μια βόλτα από το Instagram και τον προσωπικό λογαριασμό της Πηνελόπης Αναστασοπούλου αποδεικνύει ότι η παρουσιάστρια είναι all time classic sexy και «βάζει» κάτω πολλά μοντέλα με τις πόζες της και τον ερωτισμό της.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ζελένσκι σε ΠτΔ:  «Κατά την Κυπριακή Προεδρία θα γίνουν πολλά θετικά βήματα μπροστά»

Ζελένσκι σε ΠτΔ: «Κατά την Κυπριακή Προεδρία θα γίνουν πολλά θετικά βήματα μπροστά»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας κ. Βολοντιμίρ Ζελένσκι, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο για να παραστεί στην τελετή επίσημης έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE