Κουκλάρα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Βάζει κάτω πολλά μοντέλα

Κουκλάρα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Βάζει κάτω πολλά μοντέλα

Η  Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει αποκτήσει δυο πανέμορφα κοριτσάκια οι οποίες είναι οι μεγάλες της αδυναμίες.

Η παρουσιάστρια καθημερινά, βγαίνει στον «αέρα» του Open αφού είναι μια εκ των παρουσιαστριών της εκπομπής «The Booth+» και μοιράζεται με το κοινό τις σκέψεις και τις ανησυχίες της.

Ωστόσο, μια βόλτα από το Instagram και τον προσωπικό λογαριασμό της Πηνελόπης Αναστασοπούλου αποδεικνύει ότι η παρουσιάστρια είναι all time classic sexy και «βάζει» κάτω πολλά μοντέλα με τις πόζες της και τον ερωτισμό της.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.