Κουκλάρα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Βάζει κάτω πολλά μοντέλα

Κουκλάρα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Βάζει κάτω πολλά μοντέλα

Η  Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει αποκτήσει δυο πανέμορφα κοριτσάκια οι οποίες είναι οι μεγάλες της αδυναμίες.

Η παρουσιάστρια καθημερινά, βγαίνει στον «αέρα» του Open αφού είναι μια εκ των παρουσιαστριών της εκπομπής «The Booth+» και μοιράζεται με το κοινό τις σκέψεις και τις ανησυχίες της.

Ωστόσο, μια βόλτα από το Instagram και τον προσωπικό λογαριασμό της Πηνελόπης Αναστασοπούλου αποδεικνύει ότι η παρουσιάστρια είναι all time classic sexy και «βάζει» κάτω πολλά μοντέλα με τις πόζες της και τον ερωτισμό της.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE