Κουκλάρα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Βάζει κάτω πολλά μοντέλα

Κουκλάρα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Βάζει κάτω πολλά μοντέλα

Η  Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει αποκτήσει δυο πανέμορφα κοριτσάκια οι οποίες είναι οι μεγάλες της αδυναμίες.

Η παρουσιάστρια καθημερινά, βγαίνει στον «αέρα» του Open αφού είναι μια εκ των παρουσιαστριών της εκπομπής «The Booth+» και μοιράζεται με το κοινό τις σκέψεις και τις ανησυχίες της.

Ωστόσο, μια βόλτα από το Instagram και τον προσωπικό λογαριασμό της Πηνελόπης Αναστασοπούλου αποδεικνύει ότι η παρουσιάστρια είναι all time classic sexy και «βάζει» κάτω πολλά μοντέλα με τις πόζες της και τον ερωτισμό της.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE