ΕΚΤΑΚΤΟ: Επίθεση σε ελληνική εκκλησία στη Λυών - Τραυματίας ο ιερέας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επίθεση σε ελληνική εκκλησία στη Λυών - Τραυματίας ο ιερέας

Τρόμος ξανά στη Γαλλία - Διαφεύγει ο δράστης

Ενας τραυματίας έπειτα από επίθεση σε ελληνική εκκλησία στην οδό St-Lazare στη Λυών. Ο δράστης δεν έχει συλληφθεί. Τραυματίας είναι ο ορθόδοξος ιερέας ελληνικής καταγωγής ο οποίος δέχθηκε πυρά από κυνηγετικό όπλο με πριονισμένη κάννη στις 16.00 τοπική ώρα (17.00 ώρα Ελλάδας). Ο ιερέας ετοιμαζόταν να κλείσει την εκκλησία του όταν δέχτηκε επίθεση και η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε τον ιερέα δύο φορές στην κοιλιά!

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE