ΚΥΠΡΟΣ: Διέρρηξαν και έκαναν γυαλιά-καρφιά καντίνα δημοτικού σχολείου

ΚΥΠΡΟΣ: Διέρρηξαν και έκαναν γυαλιά-καρφιά καντίνα δημοτικού σχολείου

Ζημιές στην καντίνα και τα εμπορεύματα του Ε Δημοτικού Σχολείου Αραδίππου προκάλεσαν χθες βράδυ άγνωστοι. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 21.05 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου για ύπαρξη ζημιών στην καντίνα του Ε Δημοτικού Σχολείου Αραδίππου.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου μετέβησαν στη σκηνή και από έρευνες που έγιναν διαπιστώθηκε ότι οι ζημιές έγιναν μεταξύ 30ης και 31ης Οκτωβρίου.
 
Συγκεκριμένα άγνωστοι διέρρηξαν την καντίνα του σχολείου και προκάλεσαν ζημιές στον εξοπλισμό και στα εμπορεύματα.

Οι άγνωστοι άρπαξαν εμπορεύματα που βρίσκονταν σε συρτάρια, σε μεταλλικά ράφια και σε αποθηκευτικούς χώρους της καντίνας και αφού τα κατέστρεψαν στη συνέχεια τα σκόρπισαν στο πάτωμα και έξω από την καντίνα.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE