Ούτε μία, ούτε δύο αλλά ΕΦΤΑ αλλαγές από τον Τιμούρ!

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά ΕΦΤΑ αλλαγές από τον Τιμούρ!

Ο προπονητής της Ανόρθωση, Τιμούρ Κετσπάγια, παρατάσσει την ομάδα του με 7 αλλαγές για το παιχνίδι κόντρα στην Καρμιώτισσα, σε σχέση με τον αγώνα ενάντια στον Εθνικό Άχνας, μεσοβδόμαδα, για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική.

Οι Τζουρ, Γκαλίτσιος, Κορέια, Χουσμπάουερ, Μίχα, Καλτσάς και Κβιλιτάια πήραν τη θέση των Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Σίλντενφελντ, Μαργκάσα, Νταουσβίλι, Χριστοφή και Μανιά.

The post Ούτε μία, ούτε δύο αλλά ΕΦΤΑ αλλαγές από τον Τιμούρ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.