ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλειστό το ΚΕΠ Λεμεσού - Εντοπίστηκε θετικό κρούσμα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλειστό το ΚΕΠ Λεμεσού - Εντοπίστηκε θετικό κρούσμα

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στο ΚΕΠ της Λεμεσού με αποτέλεσμα να μείνει κλειστό για αύριο Δευτέρα 02/11.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού (ΤΔΔΠ) του Υπουργείου Οικονομικών επιθυμεί να πληροφορήσει τους πολίτες ότι, το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) Λεμεσού, στην οδό Σπύρου Αραούζου 21 θα παραμείνει κλειστό τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020, λόγω του εντοπισμού κρούσματος  COVID-19 σε εργαζόμενο.

Το ΤΔΔΠ προβαίνει στην απολύμανση του ΚΕΠ και σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, για σκοπούς προστασίας της δημόσιας υγείας.

Το ΚΕΠ θα επαναλειτουργήσει κανονικά από την Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE