ΛΕΜΕΣΟΣ: Με 'φούτερ' και προσωπίδες έκλεψαν αρτοποιείο - Χρησιμοποίησαν ρόπαλο για εκφοβισμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με 'φούτερ' και προσωπίδες έκλεψαν αρτοποιείο - Χρησιμοποίησαν ρόπαλο για εκφοβισμό

Υπόθεση ληστείας σε αρτοποιείο, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα σήμερα, διερευνά η Αστυνομία, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2π.μ., τρία άγνωστα πρόσωπα, εισήλθαν σε αρτοποιείο στη Λεμεσό. Οι άγνωστοι είχαν καλυμμένο το πρόσωπό τους με προσωπίδες και υπό την απειλή ροπάλου, κατάφεραν να αποσπάσουν από την υπάλληλο, χρηματικό ποσό που βρισκόταν στο ταμείο. Ακολούθως φέρονται να διέφυγαν πεζοί, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με περιγραφή των δραστών, που δόθηκε στην Αστυνομία, οι τρεις περιγράφονται ως νεαρά πρόσωπα, ηλικίας μεταξύ 16 και 20 ετών, λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80μ. περίπου ο ένας και γύρω στο 1.70μ. οι άλλοι δύο. Κατά το χρόνο της ληστείας δύο από τους τρεις φορούσαν μαύρο φούτερ και κοντό παντελόνι, ενώ ο τρίτος μαύρο φούτερ και μαύρη μακριά φόρμα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE