ΤΟΥΡΚΙΑ - ΣΕΙΣΜΟΣ: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών ενώ υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι - Δραματικές στιγμές

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΣΕΙΣΜΟΣ: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών ενώ υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι - Δραματικές στιγμές

Ο ακόμη προσωρινός απολογισμός των θυμάτων του σεισμού 6,7 βαθών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Αιγαίο στην επαρχία της Σμύρνης (Ιζμίρ) της Τουρκίας έφθασε σήμερα το πρωί τους 76 νεκρούς, ενημέρωσε η τουρκική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών (AFAD).

Πέρα από τους 76 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, άλλοι 962 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Οι 219 «παραμένουν στα νοσοκομεία» όπου εισήχθησαν, ενώ 743 έλαβαν εξιτήρια, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Κατά τον Τούρκο υπουργό Περιβάλλοντος Μουράτ Κουρούμ, ο σεισμός κατέστρεψε ολοσχερώς ή προκάλεσε πολύ σοβαρές ζημιές σε περίπου σαράντα κτίρια. Άλλα περίπου χίλια υπέστησαν λιγότερο εκτεταμένες ζημιές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE