ΤΟΥΡΚΙΑ - ΣΕΙΣΜΟΣ: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών ενώ υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι - Δραματικές στιγμές

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΣΕΙΣΜΟΣ: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών ενώ υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι - Δραματικές στιγμές

Ο ακόμη προσωρινός απολογισμός των θυμάτων του σεισμού 6,7 βαθών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Αιγαίο στην επαρχία της Σμύρνης (Ιζμίρ) της Τουρκίας έφθασε σήμερα το πρωί τους 76 νεκρούς, ενημέρωσε η τουρκική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών (AFAD).

Πέρα από τους 76 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, άλλοι 962 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Οι 219 «παραμένουν στα νοσοκομεία» όπου εισήχθησαν, ενώ 743 έλαβαν εξιτήρια, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Κατά τον Τούρκο υπουργό Περιβάλλοντος Μουράτ Κουρούμ, ο σεισμός κατέστρεψε ολοσχερώς ή προκάλεσε πολύ σοβαρές ζημιές σε περίπου σαράντα κτίρια. Άλλα περίπου χίλια υπέστησαν λιγότερο εκτεταμένες ζημιές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE