ΤΟΥΡΚΙΑ - ΣΕΙΣΜΟΣ: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών ενώ υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι - Δραματικές στιγμές

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΣΕΙΣΜΟΣ: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών ενώ υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι - Δραματικές στιγμές

Ο ακόμη προσωρινός απολογισμός των θυμάτων του σεισμού 6,7 βαθών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Αιγαίο στην επαρχία της Σμύρνης (Ιζμίρ) της Τουρκίας έφθασε σήμερα το πρωί τους 76 νεκρούς, ενημέρωσε η τουρκική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών (AFAD).

Πέρα από τους 76 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, άλλοι 962 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Οι 219 «παραμένουν στα νοσοκομεία» όπου εισήχθησαν, ενώ 743 έλαβαν εξιτήρια, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Κατά τον Τούρκο υπουργό Περιβάλλοντος Μουράτ Κουρούμ, ο σεισμός κατέστρεψε ολοσχερώς ή προκάλεσε πολύ σοβαρές ζημιές σε περίπου σαράντα κτίρια. Άλλα περίπου χίλια υπέστησαν λιγότερο εκτεταμένες ζημιές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE