ΤΟΥΡΚΙΑ - ΣΕΙΣΜΟΣ: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών ενώ υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι - Δραματικές στιγμές

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΣΕΙΣΜΟΣ: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών ενώ υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι - Δραματικές στιγμές

Ο ακόμη προσωρινός απολογισμός των θυμάτων του σεισμού 6,7 βαθών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Αιγαίο στην επαρχία της Σμύρνης (Ιζμίρ) της Τουρκίας έφθασε σήμερα το πρωί τους 76 νεκρούς, ενημέρωσε η τουρκική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών (AFAD).

Πέρα από τους 76 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, άλλοι 962 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Οι 219 «παραμένουν στα νοσοκομεία» όπου εισήχθησαν, ενώ 743 έλαβαν εξιτήρια, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Κατά τον Τούρκο υπουργό Περιβάλλοντος Μουράτ Κουρούμ, ο σεισμός κατέστρεψε ολοσχερώς ή προκάλεσε πολύ σοβαρές ζημιές σε περίπου σαράντα κτίρια. Άλλα περίπου χίλια υπέστησαν λιγότερο εκτεταμένες ζημιές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

Την ετοιμότητά του να συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα το απόγευμα ή αύριο, Τρίτη (3/11), εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι διατεθειμένος να προσαρμόσει το πρόγραμμά του, εφόσον προκύψουν δεδομένα που επιβάλλουν την πραγματοποίηση συνάντησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE