ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελίες 42 πολιτών - Αριθμοί ανά επαρχία

ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελίες 42 πολιτών - Αριθμοί ανά επαρχία

Σε 42 καταγγελίες πολιτών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο 1.868 ελέγχων παγκύπρια, για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 425 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 13 πολίτες, ενώ στη Λεμεσό έγιναν 181 έλεγχοι με 1 καταγγελία πολίτη.

Επιπλέον, στη Λάρνακα έγιναν 500 έλεγχοι με 14 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην Πάφο έγιναν 210 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες.

Εξάλλου, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 431 έλεγχοι με 6 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην περιοχή Μόρφου μετά από διενέργεια 121 ελέγχων καταγγέλθηκαν 3 πολίτες.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE