ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο τουρίστας μετά από τραυματισμό από τη σύζυγό του

ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο τουρίστας μετά από τραυματισμό από τη σύζυγό του

Υπόθεση πράξεων που στοχεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη την Κυριακή (1/11) λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται 40χρονη σύζυγος κτύπησε τον επίσης 40χρονο σύζυγο της με ποτήρι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Το συμβάν σημειώθηκε σε κέντρο αναψυχής στην Πάφο, όπου το ζεύγος κάνει τις διακοπές του.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στον χειρουργικό θάλαμο. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE