Συναγερμός στη Βιέννη: Πυροβολισμοί σε συναγωγή - VIDEO

Συναγερμός στη Βιέννη: Πυροβολισμοί σε συναγωγή - VIDEO

Η επίθεση φέρεται να πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πυροβολισμούς. 

Μεγάλη κινητοποίηση στο κέντρο της Βιέννης αναφέρει η αυστριακή εφημερίδα Κronen Zeitung. Η επίθεση φέρεται να πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πυροβολισμούς. Όπως μεταδίδει η ίδια πηγή, τουλάχιστον ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί σοβαρά. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας. 

Την ίδια ώρα η αυστριακή εφημερίδα σημειώνει ότι η εσωτερική υπηρεσία ασφαλείας της κοινότητας Ισραηλινών στην Αυστρία, έχει δώσει εντολή σε όλους τους Εβραίους πολίτες να μην εγκαταλείψουν τα διαμερίσματα ή τα σπίτια τους. 

Δείτε video εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE