ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Τμ. Μετεωρολογίας: Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. 

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια παράλια, στο εσωτερικό και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ σε καταιγίδα δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ σε καταιγίδα δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός αρχικά, θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα παράλια, ενώ προοδευτικά μέχρι το μεσημέρι, θα καταστεί παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Αργότερα αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και από το μεσημέρι και μετά, στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη και στα δυτικά μέχρι ταραγμένη, ενώ μέχρι το μεσημέρι θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια και νότια παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ από το μεσημέρι και μετά νεφώσεις που θα πυκνώνουν αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Πέμπτη, μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή και το Σάββατο για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top