Τόσα έπαιρνε η Εβελίνα για κάθε επεισόδιο της σειράς «Δύο ξένοι»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τόσα έπαιρνε η Εβελίνα για κάθε επεισόδιο της σειράς «Δύο ξένοι»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εβελίνα Παπούλια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Αργά και δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσα έπαιρνε στους «Δύο ξένους» το επεισόδιο αλλά και πόσο ανέβηκε μετά το κασέ της!

«Μια ιστορία όπου ήταν θρασύτατη. Έχουν τελειώσει οι «Δύο ξένοι» και με καλούν για μία άλλη παραγωγή. Εγώ δε θυμάμαι. Νομίζω ότι έπαιρνα γύρω στις 300.000 (δραχμές) το επεισόδιο ας πούμε. Και λέω εντάξει, άμα πάρω 500.000 θεότητα!

Και λέω αυτά θα απαιτήσω στο καινούριο σίριαλ. Πάω λοιπόν συζητάμε και μου λέει ο παραγωγός «Εβελίνα σε θέλουμε πάρα πολύ, να συζητήσουμε λίγο το οικονομικό... και μου λέει 1 εκατομμύριο το επεισόδιο.

Κάνω παύση... «Τι να σου πω του λέω, άμα νομίζεις ότι αξίζω τόσα...» και το έχω ξεστομίσει και βγαίνω έξω πως έχεις δει σε ταινίες που κοπανιούνται. Δεν πίστευα ότι υπήρχαν αυτά τα ποσά.» είπε η ηθοποιός!

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE