ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: Από το 2013 έχουν πολιτογραφηθεί 3.147 πρόσωπα που επένδυσαν στην Κυπριακή Δημοκρατία

ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: Από το 2013 έχουν πολιτογραφηθεί 3.147 πρόσωπα που επένδυσαν στην Κυπριακή Δημοκρατία

Από το 2013 μέχρι και τις 17 Αυγούστου 2020, στα πλαίσια του ΚΕΠ έχουν πολιτογραφηθεί 3.147 πρόσωπα που επένδυσαν στη Δημοκρατία και 3.177 εξαρτώμενα τους, αναφέρει το Υπουργείο Εσωτερικών. 

Σε ανακοίνωση του με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγή», σημειώνει ότι το δημοσίευμα αναφέρεται «σε δήθεν προσπάθεια της κυβέρνησης να ξεγελάσει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναφορικά με τον αριθμό των πολιτογραφηθέντων στα πλαίσια του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος».
 
Πρόσθετα, το Υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνει ότι με τον τερματισμό του προγράμματος την 1η Νοεμβρίου 2020, ενώπιον του εκκρεμούν για εξέταση 691 αιτήσεις επενδυτών και 722 αιτήσεις εξαρτώμενων προσώπων.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE