ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: Από το 2013 έχουν πολιτογραφηθεί 3.147 πρόσωπα που επένδυσαν στην Κυπριακή Δημοκρατία

ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: Από το 2013 έχουν πολιτογραφηθεί 3.147 πρόσωπα που επένδυσαν στην Κυπριακή Δημοκρατία

Από το 2013 μέχρι και τις 17 Αυγούστου 2020, στα πλαίσια του ΚΕΠ έχουν πολιτογραφηθεί 3.147 πρόσωπα που επένδυσαν στη Δημοκρατία και 3.177 εξαρτώμενα τους, αναφέρει το Υπουργείο Εσωτερικών. 

Σε ανακοίνωση του με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγή», σημειώνει ότι το δημοσίευμα αναφέρεται «σε δήθεν προσπάθεια της κυβέρνησης να ξεγελάσει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναφορικά με τον αριθμό των πολιτογραφηθέντων στα πλαίσια του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος».
 
Πρόσθετα, το Υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνει ότι με τον τερματισμό του προγράμματος την 1η Νοεμβρίου 2020, ενώπιον του εκκρεμούν για εξέταση 691 αιτήσεις επενδυτών και 722 αιτήσεις εξαρτώμενων προσώπων.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE