Feel Fantastic ξανά μαζί – Που θα κάνουν reunion οι φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς;

Feel Fantastic ξανά μαζί – Που θα κάνουν reunion οι φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς;

Πέρασαν αρκετοί μήνες από τότε που έπεσε η αυλαία του διαγωνισμού ομορφιάς Σταρ Κύπρος – Feel Fantastic, με τις διαγωνιζόμενες να ακολουθούν η κάθε μία την δική της πορεία, αναλαμβάνοντας διάφορες δουλειές στο χώρο του μόντελινγκ. Ήρθε όμως ο καιρός να περπατήσουν ξανά μαζί στην ίδια πασαρέλα.

Τα κορίτσια που διαγωνίστηκαν στα live, κατάφεραν να αναπτύξουν φιλίες, κάποιες από αυτές να διατηρήσουν επαφή και άλλες να δουλέψουν ξανά μαζί.

Την ερχόμενη Τρίτη, 5/5/2015 τα κορίτσια θα βρεθούν και πάλι κάτω από την ίδια στέγη, ή καλύτερα υπό την ίδια πασαρέλα, όπου θα λάβουν μέρος στο φιλανθρωπικό show, της σχεδιάστριας Ρίτα Αττάλα .

Το Red Show, όπως ονομάζεται θα παρουσιάσει η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο στάδιο ΓΣΠ.

Τα κορίτσια συναντήθηκαν και πάλι στις πρόβες της εκδήλωσης και τα είπαν, χαλαρώνοντας στα διαλλείματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.