Feel Fantastic ξανά μαζί – Που θα κάνουν reunion οι φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς;

Feel Fantastic ξανά μαζί – Που θα κάνουν reunion οι φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς;

Πέρασαν αρκετοί μήνες από τότε που έπεσε η αυλαία του διαγωνισμού ομορφιάς Σταρ Κύπρος – Feel Fantastic, με τις διαγωνιζόμενες να ακολουθούν η κάθε μία την δική της πορεία, αναλαμβάνοντας διάφορες δουλειές στο χώρο του μόντελινγκ. Ήρθε όμως ο καιρός να περπατήσουν ξανά μαζί στην ίδια πασαρέλα.

Τα κορίτσια που διαγωνίστηκαν στα live, κατάφεραν να αναπτύξουν φιλίες, κάποιες από αυτές να διατηρήσουν επαφή και άλλες να δουλέψουν ξανά μαζί.

Την ερχόμενη Τρίτη, 5/5/2015 τα κορίτσια θα βρεθούν και πάλι κάτω από την ίδια στέγη, ή καλύτερα υπό την ίδια πασαρέλα, όπου θα λάβουν μέρος στο φιλανθρωπικό show, της σχεδιάστριας Ρίτα Αττάλα .

Το Red Show, όπως ονομάζεται θα παρουσιάσει η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο στάδιο ΓΣΠ.

Τα κορίτσια συναντήθηκαν και πάλι στις πρόβες της εκδήλωσης και τα είπαν, χαλαρώνοντας στα διαλλείματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE