Feel Fantastic ξανά μαζί – Που θα κάνουν reunion οι φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς;

Feel Fantastic ξανά μαζί – Που θα κάνουν reunion οι φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς;

Πέρασαν αρκετοί μήνες από τότε που έπεσε η αυλαία του διαγωνισμού ομορφιάς Σταρ Κύπρος – Feel Fantastic, με τις διαγωνιζόμενες να ακολουθούν η κάθε μία την δική της πορεία, αναλαμβάνοντας διάφορες δουλειές στο χώρο του μόντελινγκ. Ήρθε όμως ο καιρός να περπατήσουν ξανά μαζί στην ίδια πασαρέλα.

Τα κορίτσια που διαγωνίστηκαν στα live, κατάφεραν να αναπτύξουν φιλίες, κάποιες από αυτές να διατηρήσουν επαφή και άλλες να δουλέψουν ξανά μαζί.

Την ερχόμενη Τρίτη, 5/5/2015 τα κορίτσια θα βρεθούν και πάλι κάτω από την ίδια στέγη, ή καλύτερα υπό την ίδια πασαρέλα, όπου θα λάβουν μέρος στο φιλανθρωπικό show, της σχεδιάστριας Ρίτα Αττάλα .

Το Red Show, όπως ονομάζεται θα παρουσιάσει η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο στάδιο ΓΣΠ.

Τα κορίτσια συναντήθηκαν και πάλι στις πρόβες της εκδήλωσης και τα είπαν, χαλαρώνοντας στα διαλλείματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE