Feel Fantastic ξανά μαζί – Που θα κάνουν reunion οι φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς;

Feel Fantastic ξανά μαζί – Που θα κάνουν reunion οι φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς;

Πέρασαν αρκετοί μήνες από τότε που έπεσε η αυλαία του διαγωνισμού ομορφιάς Σταρ Κύπρος – Feel Fantastic, με τις διαγωνιζόμενες να ακολουθούν η κάθε μία την δική της πορεία, αναλαμβάνοντας διάφορες δουλειές στο χώρο του μόντελινγκ. Ήρθε όμως ο καιρός να περπατήσουν ξανά μαζί στην ίδια πασαρέλα.

Τα κορίτσια που διαγωνίστηκαν στα live, κατάφεραν να αναπτύξουν φιλίες, κάποιες από αυτές να διατηρήσουν επαφή και άλλες να δουλέψουν ξανά μαζί.

Την ερχόμενη Τρίτη, 5/5/2015 τα κορίτσια θα βρεθούν και πάλι κάτω από την ίδια στέγη, ή καλύτερα υπό την ίδια πασαρέλα, όπου θα λάβουν μέρος στο φιλανθρωπικό show, της σχεδιάστριας Ρίτα Αττάλα .

Το Red Show, όπως ονομάζεται θα παρουσιάσει η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο στάδιο ΓΣΠ.

Τα κορίτσια συναντήθηκαν και πάλι στις πρόβες της εκδήλωσης και τα είπαν, χαλαρώνοντας στα διαλλείματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στις 15 Ιανουαρίου 2026 ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει το Συμβούλο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις, στη βάση των νέων εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για τις Καλές του Υπηρεσίες για την Κύπρο και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE