Πατήρ Ραφαήλ: 'Γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης των γεγονότων. Δεν ενδιαφέρθηκαν για μας'

Πατήρ Ραφαήλ: 'Γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης των γεγονότων. Δεν ενδιαφέρθηκαν για μας'

Αγανακτισμένος και εκνευρισμένος από τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις σχετικά με το πόρισμα των 8 συνανθρώπων μας που έχασαν την όρασή τους, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» ο πατήρ Ραφαήλ.  

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με το τι πήγε λάθος και τόνισε πως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τους ανθρώπους που πρέπει να αντιμετωπίσουν μία νέα πραγματικότητα.

«Κάποιος προσπαθεί να καλύψει κάποιους άλλους. Και όπως θέλει ο καθένας να το μεταφράσει. Η γιαγιά θα επιστρέψει αύριο στο σπίτι. Είναι εκεί μέσα από τις 17 Οκτωβρίου. Δεν μας έχει πάρει τηλέφωνο ένας άνθρωπος να μας ρωτήσει αν θέλουμε ψυχολόγο ή στήριξη. Είναι ζώα όσοι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία; Έχουμε αγανακτήσει».

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

Η εσωκομματική κρίση στην Πινδάρου δεν αφορά πλέον μόνο το πρόσωπο, που θα διεκδικήσει το χρίσμα, για το 2028. Οι παρεμβάσεις, για στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι φωνές υπέρ της συγκυβέρνησης και το πολιτικό αποτύπωμα της απόφασης της Αννίτας Δημητρίου, ανοίγουν μια ευρύτερη συζήτηση για την ταυτότητα και την επόμενη ημέρα του Δημοκρατικού Συναγερμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE