Πατήρ Ραφαήλ: 'Γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης των γεγονότων. Δεν ενδιαφέρθηκαν για μας'

Πατήρ Ραφαήλ: 'Γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης των γεγονότων. Δεν ενδιαφέρθηκαν για μας'

Αγανακτισμένος και εκνευρισμένος από τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις σχετικά με το πόρισμα των 8 συνανθρώπων μας που έχασαν την όρασή τους, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» ο πατήρ Ραφαήλ.  

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με το τι πήγε λάθος και τόνισε πως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τους ανθρώπους που πρέπει να αντιμετωπίσουν μία νέα πραγματικότητα.

«Κάποιος προσπαθεί να καλύψει κάποιους άλλους. Και όπως θέλει ο καθένας να το μεταφράσει. Η γιαγιά θα επιστρέψει αύριο στο σπίτι. Είναι εκεί μέσα από τις 17 Οκτωβρίου. Δεν μας έχει πάρει τηλέφωνο ένας άνθρωπος να μας ρωτήσει αν θέλουμε ψυχολόγο ή στήριξη. Είναι ζώα όσοι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία; Έχουμε αγανακτήσει».

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE