Πατήρ Ραφαήλ: 'Γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης των γεγονότων. Δεν ενδιαφέρθηκαν για μας'

Πατήρ Ραφαήλ: 'Γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης των γεγονότων. Δεν ενδιαφέρθηκαν για μας'

Αγανακτισμένος και εκνευρισμένος από τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις σχετικά με το πόρισμα των 8 συνανθρώπων μας που έχασαν την όρασή τους, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» ο πατήρ Ραφαήλ.  

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με το τι πήγε λάθος και τόνισε πως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τους ανθρώπους που πρέπει να αντιμετωπίσουν μία νέα πραγματικότητα.

«Κάποιος προσπαθεί να καλύψει κάποιους άλλους. Και όπως θέλει ο καθένας να το μεταφράσει. Η γιαγιά θα επιστρέψει αύριο στο σπίτι. Είναι εκεί μέσα από τις 17 Οκτωβρίου. Δεν μας έχει πάρει τηλέφωνο ένας άνθρωπος να μας ρωτήσει αν θέλουμε ψυχολόγο ή στήριξη. Είναι ζώα όσοι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία; Έχουμε αγανακτήσει».

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE