ΚΥΠΡΟΣ

Ξεσηκωμός στα Αγρίδια! Έχασαν τον ύπνο τους και πάνε για το Κύπελλο

Ξεσηκωμός στα Αγρίδια! Έχασαν τον ύπνο τους και πάνε για το Κύπελλο

Έχουν χάσει και τα μυαλά τους στα Αγρίδια.

Ο Απόλλων Αγριδιών δίνει την ερχόμενη Κυριακή ραντεβού με την ιστορία και θέλει να βάλει τα καλά του και να κάνει ξανά περήφανη την κοινότητα των Αγριδιών, κρατώντας ψηλά την σημαία του συλλόγου και της ιστορία του, που άρχισε πριν 72 χρόνια!

Την Κυριακή στις 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο της Γερμοσόγειας, ο Απόλλων Αγριδιών αντιμετωπίζει στον τελικό Κυπέλλου ΠΑΑΟΚ τον Παρθενώνα Χαλκούτσας και θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του περσινού Κυπέλλου και παράλληλα, να κάνει πιο πλούσια την τροπαιοθήκη του, με το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Απόλλων Αγριδιών έχουν κινητοποιηθεί και οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν πως περισσότεροι από 200 Αγριδιώτες θα βρίσκονται στην κερκίδα.

Μια ομάδα που κτίστηκε για μεγάλες επιτυχίες και «καθρέφτης» είναι το γήπεδο. Οι άνθρωποι του Απόλλων Αγριδιών κάνουν κάλεσμα σε χωριανούς και φίλους της ομάδας να δώσουν μαζικό παρών στην κερκίδα και να ζήσουν ξανά ανεπανάληπτες στιγμές. «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ» είναι το σύνθημα που επικρατεί στην ομάδα.

Στέλιος Δημοσθένους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top