ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακύρωση ταξιδιών προς Κύπρο από την Jet2

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακύρωση ταξιδιών προς Κύπρο από την Jet2

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία Jet2 και ο ταξιδιωτικός οργανισμός του ομίλου ανακοίνωσαν την ακύρωση πτήσεων και πακέτων διακοπών προς Κύπρο για τους επόμενους μήνες, λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί με την πανδημία του κορωνοϊού.

Το lockdown που θα επιβληθεί από τα μεσάνυχτα στην Αγγλία και θα ισχύσει για τέσσερις εβδομάδες απαγορεύει μη αναγκαία ταξίδια στο εξωτερικό, γεγονός που έχει οδηγήσει σε ανατροπή του προγράμματος πτήσεων και των προσφορών για διακοπές από τη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, η Jet2 αναστέλλει όλες τις διακοπές προς Λάρνακα και Πάφο έως τις 13 Φεβρουαρίου. 

Η εταιρεία ανακοίνωσε παράλληλα ακύρωση πτήσεων και πακέτων διακοπών προς Ρόδο και Κρήτη έως τις 30 Μαρτίου, ενώ έχει ήδη ακυρώσει τις διακοπές σε Ισπανία έως το Φεβρουάριο.

Η εταιρεία σημείωσε πως θα γίνει πλήρης επιστροφή χρημάτων σε όποιο πελάτη επηρεάζεται από τις ακυρώσεις.

Ακυρώσεις πτήσεων και πακέτων διακοπών από την Αγγλία και την Ουαλία έως τουλάχιστον τις 2 Δεκεμβρίου έχει ανακοινώσει η TUI. Θα συνεχιστούν, ωστόσο, οι πτήσεις της εταιρείας από τη Σκωτία.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα παρόμοιες ανακοινώσεις αναμένονται από την EasyJet και τις Βρετανικές Αερογραμμές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE