ΠΑΦΟΣ: Θανατηφόρο το τροχαίο – «Έσβησε» ο οδηγός μετά τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση οχημάτων

ΠΑΦΟΣ: Θανατηφόρο το τροχαίο – «Έσβησε» ο οδηγός μετά τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση οχημάτων

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (04/11), στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το δυστύχημα έγινε στην Επαρχία Πάφου και συγκεκριμένα στην περιοχή Πυκνή στην Πέγεια, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά και με σφοδρότητα.

Από το δυστύχημα τραυματίστηκαν σοβαρά οι δύο οδηγοί με αποτέλεσμα και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου δυστυχώς ο 72χρονος οδηγός του ενός οχήματος άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ πολύτραυματίας νοσηλεύεται ο οδηγός του δεύτερου εμπλεκόμενου αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.