ΠΑΦΟΣ: Θανατηφόρο το τροχαίο – «Έσβησε» ο οδηγός μετά τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση οχημάτων

ΠΑΦΟΣ: Θανατηφόρο το τροχαίο – «Έσβησε» ο οδηγός μετά τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση οχημάτων

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (04/11), στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το δυστύχημα έγινε στην Επαρχία Πάφου και συγκεκριμένα στην περιοχή Πυκνή στην Πέγεια, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά και με σφοδρότητα.

Από το δυστύχημα τραυματίστηκαν σοβαρά οι δύο οδηγοί με αποτέλεσμα και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου δυστυχώς ο 72χρονος οδηγός του ενός οχήματος άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ πολύτραυματίας νοσηλεύεται ο οδηγός του δεύτερου εμπλεκόμενου αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.