Σε lockdown από τις 7 Νοεμβρίου η Λιθουανία

Σε lockdown από τις 7 Νοεμβρίου η Λιθουανία

Η Κυβέρνηση της Λιθουανίας ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή lockdown τριών εβδομάδων από τις 7 Νοεμβρίου, προκειμένου να επιβραδύνει τη διάδοση του νέου κορωνοϊού.

 
Η Λιθουανία έχει δει μια απότομη αύξηση των νέων μολύνσεων τις τελευταίες ημέρες, με 639 νέα περιστατικά να καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο, αριθμός τριπλάσιος και πλέον των 205 ημερήσιων περιστατικών που είχαν καταγραφεί στις 20 Οκτωβρίου.
 
Μέχρι σήμερα η χώρα έχει καταγράψει συνολικά 18.092 περιστατικά μόλυνσης και 182 θανάτους.
 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE