Σε lockdown από τις 7 Νοεμβρίου η Λιθουανία

Σε lockdown από τις 7 Νοεμβρίου η Λιθουανία

Η Κυβέρνηση της Λιθουανίας ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή lockdown τριών εβδομάδων από τις 7 Νοεμβρίου, προκειμένου να επιβραδύνει τη διάδοση του νέου κορωνοϊού.

 
Η Λιθουανία έχει δει μια απότομη αύξηση των νέων μολύνσεων τις τελευταίες ημέρες, με 639 νέα περιστατικά να καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο, αριθμός τριπλάσιος και πλέον των 205 ημερήσιων περιστατικών που είχαν καταγραφεί στις 20 Οκτωβρίου.
 
Μέχρι σήμερα η χώρα έχει καταγράψει συνολικά 18.092 περιστατικά μόλυνσης και 182 θανάτους.
 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE