Λόρια: «Ήταν δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο στη βροχή – Στόχος μας το νταμπλ»

Λόρια: «Ήταν δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο στη βροχή – Στόχος μας το νταμπλ»

Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Πάφο FC, ο τερματοφύλακας της Αμμοχωστιανής ομάδας, Γκιόργκι Λόρια.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Χριστοφή που σκόραρε ένα εκπληκτικό γκολ, αλλά συγχαρητήρια και στον Μπούμπα για την φανταστική πάσα του.

Μετά το 1-0, θέλαμε να το κρατήσουμε και δεν πιέσαμε. Ήταν και δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο στη βροχή. Υπήρχαν στιγμές που δεν έβλεπα τι γινόταν στο γήπεδο.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε και το κύπελλο και το πρωτάθλημα».

The post Λόρια: «Ήταν δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο στη βροχή – Στόχος μας το νταμπλ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE