ΔΙΕΘΝΗ

Αμερικανικές εκλογές 2020: ΗΠΑ - εκλογές: Ο Tζο Μπάιντεν κέρδισε το Ουισκόνσιν

Αμερικανικές εκλογές 2020: ΗΠΑ - εκλογές: Ο Tζο Μπάιντεν κέρδισε το Ουισκόνσιν

Την πολιτεία του Ουισκόνσιν, μια από τις πολιτείες στρατηγικής σημασίας, κατάφερε να κερδίσει τελικά ο Τζο Μπάιντεν προσπερνώντας τον Ντόναλντ Τραμπ. Μαζί με την πολιτεία το δίδυμο Μπάιντεν – Χάρις κερδίζει και δέκα πολύτιμες εκλεκτορικές ψήφους φθάνοντας τις 248.  

Στο Ουισκόνσιν, με το σύνολο των ψήφων καταμετρημένων, ο Μπάιντεν συγκέντρωσε 1,630,396 ψήφους και ποσοστό 49.6% και ο Τραμπ 1,609,879 ψήφους και ποσοστό 48.9%, δηλαδή μία διαφορά περίπου 20.000 ψήφων.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κερδίζει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Fox News και της New York Times, τον τελευταίο μεγάλο εκλέκτορα που είχε απομείνει στην Πολιτεία του Μέιν. Ο Τραμπ συγκεντρώνει πλέον 214 εκλέκτορες, από τους 270 που χρειάζεται για να επανεκλεγεί.

Το προεκλογικό επιτελείο του Ρεπουμπλικανού προέδρου ανακοίνωσε ότι κατέθεσε προσφυγή στις δικαστικές αρχές το Μίσιγκαν ζητώντας να σταματήσει η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top