ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Στο Νοσοκομείο 51χρονος – Πολύ σοβαρή η κατάσταση του

ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Στο Νοσοκομείο 51χρονος – Πολύ σοβαρή η κατάσταση του

Πολύ σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 51χρονου που ενεπλάκη χτες σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 72χρονο από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο  θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες νωρίς το απόγευμα, έχασε τη ζωή του ο Alan John Patrick Beary, 72 ετών από το Ηνωμένο Βασίλειο, μόνιμος κάτοικος Κύπρου. 

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 3μμ., χθες, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 72χρονος στον κύριο δρόμο Πέγειας – Κάθηκα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσε 51χρονος κάτοικος Πέγειας. 

Από τη σύγκρουση και οι δύο ενεχόμενοι οδηγοί τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 72χρονου.

Ο 51χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία με την κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως πολύ σοβαρή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE