Τρίτο ημίχρονο με Κωνσταντινίδη και Ακαλέ – «Πιέσαμε την Ανόρθωση – Στόχος η εξάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτο ημίχρονο με Κωνσταντινίδη και Ακαλέ – «Πιέσαμε την Ανόρθωση – Στόχος η εξάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Πάφος FC έκαναν ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Νίκος Κωνσταντινίδης και ο ποδοσφαιριστής, Μάτζεϊ Ακαλέ.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

The post Τρίτο ημίχρονο με Κωνσταντινίδη και Ακαλέ – «Πιέσαμε την Ανόρθωση – Στόχος η εξάδα» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE