Τρίτο ημίχρονο με Κωνσταντινίδη και Ακαλέ – «Πιέσαμε την Ανόρθωση – Στόχος η εξάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτο ημίχρονο με Κωνσταντινίδη και Ακαλέ – «Πιέσαμε την Ανόρθωση – Στόχος η εξάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Πάφος FC έκαναν ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Νίκος Κωνσταντινίδης και ο ποδοσφαιριστής, Μάτζεϊ Ακαλέ.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

The post Τρίτο ημίχρονο με Κωνσταντινίδη και Ακαλέ – «Πιέσαμε την Ανόρθωση – Στόχος η εξάδα» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.