ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνετα η Τσέλσι, ιστορική ανατροπή από τη Σεβίλλη (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5ου ΟΜΙΛΟΥ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Άνετα η Τσέλσι, ιστορική ανατροπή από τη Σεβίλλη (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5ου ΟΜΙΛΟΥ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Τσέλσι και Σεβίλλη καθαρίζουν τις δύο πρώτες θέσεις στον 5ο όμιλο του Champions League!

Οι «μπλε» επικράτησαν στο… ρελαντί (3-0) της Ρεν στο Λονδίνο, με τους δύο επιθετικούς της, Βέρνερ και Έιμπραχαμ, να είναι οι πρωταγωνιστές.

Στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», η ομάδα του Λοπετέγι έδειξε απίστευτα ψυχικά χαρίσματα και ανέτρεψε το εις βάρος της 0-2 κόντρα στην Κράσνονταρ φτάνοντας στο τρίποντο… πρόκρισης (3-2), παρόλο που αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο!

Μάλιστα, έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του θεσμού που βρίσκεται να χάνει 0-2 και το ανατρέπει έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα!

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η Τσέλσι επέβαλε την ανωτερότητά της κόντρα στη Ρενα και συνέχισε το σερί των καλών εμφανίσεων του τελευταίου διαστήματος, ενόσω συνέχισε την καλή παράδοση που έχει εντός έδρας εναντίον γαλλικών ομάδων (6-3-1 πλέον).

Η ομάδα του Λαμπάρντ ευτύχησε να προηγηθεί στο 10’ της αναμέτρησης, με τον Βέρνερ να κερδίζει πέναλτι και να εκτελεί εύστοχα από την «άσπρη βούλα».

Για 2η φορά, ο Βέρνερ ανέλαβε την «εσχάτη των ποινών» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκομίς. Στο 50’, οι παίκτες της Τσέλσι συνεργάστηκαν άψογα, με τον Τζέιμς να σερβίρει στον Έιμπραχαμ, που έγραψε από κοντά το 3-0.

Στο εναπομείναν διάστημα, οι «μπλε» κατέβασαν τον γενικό και το 3-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, με τον γκολκίπερ Μεντί να διατηρεί -κόντρα στην πρώην ομάδα του- απαραβίαστη την εστία του για 5ο σερί αγώνα σε όλες τις διοργανώσεις!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τσέλσι-Ρεν 3-0
(10’ πεν., 41’ πεν. Βέρνερ, 50’ Έιμπραχαμ)

Σεβίλλη-Κράσνονταρ 3-2
(42’ Ράκιτιτς, 69’, 72’ Εν Νεσίρι – 17’ Σουλεϊμάνοφ, 21’ πεν. Μπεργκ)

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:
1. Τσέλσι 7 (7-0)
2. Σεβίλλη 7 (4-2)
3. Κράσνονταρ 1 (3-8)
4. Ρεν 1 (1-5)

Η επόμενη αγωνιστική (24/11):
Κράσνονταρ-Σεβίλλη
Ρεν-Τσέλσι

Πηγή: sport-fm.gr

The post Άνετα η Τσέλσι, ιστορική ανατροπή από τη Σεβίλλη (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5ου ΟΜΙΛΟΥ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top