ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν το λένε απλά για να το πουν – Θέλουν τη νίκη κόντρα στη Γρανάδα και το ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ

Δεν το λένε απλά για να το πουν – Θέλουν τη νίκη κόντρα στη Γρανάδα και το ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ

Πανέτοιμη για μία ακόμη ευρωπαϊκή μάχη είναι η Ομόνοια, η οποία το βράδυ της Πέμπτης (05/11, 19:55) θα υποδεχθεί στο άδειο ΓΣΠ τη Γρανάδα, στο πλαίσιο της της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Κυπριακή ομάδα προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε Κύπρο (ισοπαλία με ΕΝΠ, ήττα από Ολυμπιακό) και Ευρώπη (ήττα από Αϊντχόφεν) και θα επιδιώξει να βάλει φρένο, κόντρα σε μία άπειρη, αλλά ποιοτική Ισπανική ομάδα που έχει ως στόχο την πρόκριση στους “32” της διοργάνωσης.

Ο Χένινγκ Μπεργκ δούλεψε αρκετά στις τελευταίες προπονήσεις σε θέματα τακτικής, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων, ενώ δεν παρασύρεται σε καμία περίπτωση από τις απουσίες που θα έχει η Γρανάδα λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι θα συνεχίσει το ροτέισιον, ποντάροντας ξανά στον βασικό κορμό που οδήγησε την ομάδα της Λευκωσίας στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ενδεχομένως να γίνουν 2-3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην Αϊντχόφεν…

Η προετοιμασία της Ομόνοιας ολοκληρώθηκε σήμερα (04/11) και ο Νορβηγός τεχνικός πήρε στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα αποκλειστούν οι πέντε όταν θα ανακοινώσει την 18άδα του αγώνα με τη Γρανάδα.

Θυμίζουμε ότι η Ομόνοια έχει 1 βαθμό στον 5ο όμιλο μετά από δύο αγωνιστικές και βρίσκεται στην 4η θέση, αλλά είναι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης, αφού η 2η Αϊντχόφεν έχει 3 βαθμούς, ο 3ος ΠΑΟΚ 2 πόντους και η 1η Γρανάδα 4. Και απομένουν ακόμα τέσσερις αγωνιστικές.

Ναι μεν η Κυπριακή ομάδα είναι το… απόλυτο αουτσάιντερ, αλλά δικαιούται αν μη τι άλλο να ελπίζει στο “θαύμα”, ή έστω, να τερματίσει στην 3η θέση για λόγους γοήτρου, έχοντας την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή υπό τις περιστάσεις.

The post Δεν το λένε απλά για να το πουν – Θέλουν τη νίκη κόντρα στη Γρανάδα και το ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top