ΠΑΦΟΣ: Του έκανε επίθεση για προσωπικές διαφορές – Καταζητείται από τις Αρχές

ΠΑΦΟΣ: Του έκανε επίθεση για προσωπικές διαφορές – Καταζητείται από τις Αρχές

Υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία Πάφου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 52χρονος φέρεται να επιτέθηκε σε 50χρον,  προκαλώντας του βαριά σωματική βλάβη γύρω στις 16:00 χτες το απόγευμα .

Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρός αυτός υπέστη κάταγμα αγκώνα.

Ακολούθως αυτός κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία .  

Εναντίον το 52χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης στις 20:00 περίπου χτες το βράδυ και καταζητείται. 

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας, αιτία του καυγά φέρεται να είναι προσωπικές διαφορές που είχαν τα δύο πρόσωπα .

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE