ΚΥΠΡΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Έκλεισε μια λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο – Κυκλοφοριακό έμφραγμα

ΚΥΠΡΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Έκλεισε μια λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο – Κυκλοφοριακό έμφραγμα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (05/11), στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρά την έξοδο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, λόγω οδικής σύγκρουσης  και απώλειας λαδιών στο οδόστρωμα έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση.

Η Αστυνομία σημειώνει πως καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί  και να χρησιμοποιούν και τον παλαιό δρόμο προς Λευκωσία ή άλλους  παράδρομους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.