ΚΥΠΡΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Έκλεισε μια λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο – Κυκλοφοριακό έμφραγμα

ΚΥΠΡΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Έκλεισε μια λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο – Κυκλοφοριακό έμφραγμα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (05/11), στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρά την έξοδο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, λόγω οδικής σύγκρουσης  και απώλειας λαδιών στο οδόστρωμα έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση.

Η Αστυνομία σημειώνει πως καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί  και να χρησιμοποιούν και τον παλαιό δρόμο προς Λευκωσία ή άλλους  παράδρομους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE