ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δυστυχώς ξέφυγε η κατάσταση- Νέο αρνητικό ρεκόρ και «έκρηξη» κρουσμάτων

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δυστυχώς ξέφυγε η κατάσταση- Νέο αρνητικό ρεκόρ και «έκρηξη» κρουσμάτων

Δραματική είναι η κατάσταση στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.917 κρούσματα σήμερα 5/11 και 29 νέους θανάτους. Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι διασωληνωμένοι είναι 187. 

Από τα νέα κρούσματα, τα 27 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 49.807.

187 συνάνθρωποι μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. 310 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 702 θανάτους συνολικά στη χώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE