ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δυστυχώς ξέφυγε η κατάσταση- Νέο αρνητικό ρεκόρ και «έκρηξη» κρουσμάτων

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δυστυχώς ξέφυγε η κατάσταση- Νέο αρνητικό ρεκόρ και «έκρηξη» κρουσμάτων

Δραματική είναι η κατάσταση στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.917 κρούσματα σήμερα 5/11 και 29 νέους θανάτους. Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι διασωληνωμένοι είναι 187. 

Από τα νέα κρούσματα, τα 27 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 49.807.

187 συνάνθρωποι μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. 310 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 702 θανάτους συνολικά στη χώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE