ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε μεθυσμένος και πιάστηκε στα πράσα - 'Κίνδυνος θάνατος'

ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε μεθυσμένος και πιάστηκε στα πράσα - 'Κίνδυνος θάνατος'

Σε σύλληψη μεθυσμένου οδηγού προέβη χθες Πέμπτη (05/11) το βράδυ η Τροχαία Πάφου.

Όπως μεταδίδει το Κρατικό Ραδιόφωνο, συνελήφθη 51χρονος Ελληνοπόντιος καθώς μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε να οδηγεί μεθυσμένος.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, όταν μέλη της τροχαίας Πάφου διενεργούσαν τακτικό έλεγχο στην περιοχή της Χλώρακας.

Στον προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που έγινε η ένδειξη ήταν 168μg℅ αντί 22μg℅, ενώ στον τελικό έλεγχο η ένδειξη ήταν 118μg℅ αντί 22μg℅. Ο 51χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σήμερα Παρασκευή (06/11) θα σχηματιστεί φάκελος προκειμένου να οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Η πολιτική κινητικότητα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, περί «τεράστιου περιθωρίου συνεργασίας» με τη ΔΗΠΑ, έχει προκαλέσει σημαντικές εντάσεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE