Β’ Κατηγορία: Γηπεδούχοι Άρης και Οθέλλος (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Β’ Κατηγορία: Γηπεδούχοι Άρης και Οθέλλος (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Ενδέκατη αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας και σύμφωνα με τον προγραμματισμό επτά αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο και φινάλε την Κυριακή με άλλες δύο αναμετρήσεις.

Ο πρωτοπόρος Άρης φιλοξενεί τον Κούρη Ερήμης που στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές παραμένει αήττητος. Γηπεδούχος και ο δεύτερος της κατάταξης Οθέλλος με αντίπαλο την Αλκή.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο 7 Νοεμβρίου (14:30)
Αγία Νάπα – Ομόνοια Ψευδά
Ακρίτας Χλώρακας – ΠΑΕΕΚ
Αναγέννηση Δερύνειας – Διγενής Ακρίτας Μόρφου
ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα – ΑΕΖ
Ονήσιλος Σωτήρας – ΑΣΙΛ Λύσης
Οθέλλος Αθηαίνου – Αλκή Ορόκλινης
Άρης – Κούρης Ερήμης

Κυριακή 8 Νοεμβρίου (14:30)
Αχυρώνας Λιοπετρίου – ΘΟΪ Λακατάμιας
ΠΟ Ξυλοτύμπου – Ομόνοια Αραδίππου

Πηγή: Cfa.com.cy

The post Β’ Κατηγορία: Γηπεδούχοι Άρης και Οθέλλος (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE