Με τον Οζντίλ Ναμί θα διαπραγματευτούμε το Κυπριακό…

Με τον Οζντίλ Ναμί θα διαπραγματευτούμε το Κυπριακό…

Ο Τ/κ ηγέτης Μουστάφα Ακιντζί ανακοίνωσε ότι διορίζει τον Οζντίλ Ναμί, μέχρι πρότινος λεγόμενο υπέξ των κατεχομένων, ως το νέο διαπραγματευτή των Τ/κ.

Σε δήλωση της "πρόεδρίας" στα κατεχόμενα υπενθυμίζεται ότι ο Ακιντζί είχε δηλώσει, αμέσως μετά τη νίκη του, ότι τώρα υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας για λύση στο Κυπριακό. Προστίθεται ότι με την εμπειρία του ο Ναμί θα συνδράμει στη διαδικασία για εξεύρεση λύσης.

Ο Ναμί αναμένεται να εγκαταλείψει τη θέση του στο λεγόμενο υπέξ τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.