8 ΛΕΞΕΙΣ- ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Ο Αλέκος πιάνει την Ηλιάνα σε μια άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή

8 ΛΕΞΕΙΣ- ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Ο Αλέκος πιάνει την Ηλιάνα σε μια άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή

Στα επόμενα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς 8 λέξεις θα δούμε πως η Βικτώρια συνεχίζει να κρύβεται στο σπίτι του Μάρκου με τον Μιχαήλ να βρίσκεται στο πλευρό της ενώ ο Δημήτρης με τον Άκη είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά της.

Ο Οδυσσέας χρησιμοποιεί όλη του την πειθώ και συμβουλεύει την Ιφιγένεια να ξανανοίξει το κανάλι της και να συνεχίσει τη ζωή της. Η Τζουλιάνα αποφεύγει μια σχολική εκδρομή, γεγονός που προβληματίζει τη Ναυσικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο SOCIALISTA πατώντας εδώ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE