ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγωδία στην άσφαλτο- Νεκρός ο ποδηλάτης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγωδία στην άσφαλτο- Νεκρός ο ποδηλάτης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο ποδηλάτης που το μεσημέρι του Σαββάτου 7/11 παρασύρθηκε από όχημα στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, έναντι του Δημόσιου Κήπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι όταν ο ποδηλάτης προσπαθώντας να διασταυρώσει από φωτοελεγχόμενη διάβαση παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 37χρονος με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί περίπου 25 μέτρα σύμφωνα με μαρτυρίες και να τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου δυστυχώς έχασε τη μάχη για ζωή.

Η Αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία για την ταυτότητά του, ενώ φαίνεται πως πρόκειται για άντρα 50-55 ετών, πιθανόν αλλοδαπό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της από την κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν ήταν μια εξέλιξη που προέκυψε μέσα σε λίγες ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE