ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγωδία στην άσφαλτο- Νεκρός ο ποδηλάτης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγωδία στην άσφαλτο- Νεκρός ο ποδηλάτης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο ποδηλάτης που το μεσημέρι του Σαββάτου 7/11 παρασύρθηκε από όχημα στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, έναντι του Δημόσιου Κήπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι όταν ο ποδηλάτης προσπαθώντας να διασταυρώσει από φωτοελεγχόμενη διάβαση παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 37χρονος με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί περίπου 25 μέτρα σύμφωνα με μαρτυρίες και να τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου δυστυχώς έχασε τη μάχη για ζωή.

Η Αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία για την ταυτότητά του, ενώ φαίνεται πως πρόκειται για άντρα 50-55 ετών, πιθανόν αλλοδαπό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.