Παιχνίδι με τη ψυχολογία – Νύχτα τρόμου στη Λευκωσία! Γυναίκα βρέθηκε έρμαιο του κουκουλοφόρου στην αυλή του ίδιου του σπιτιού της

Παιχνίδι με τη ψυχολογία – Νύχτα τρόμου στη Λευκωσία! Γυναίκα βρέθηκε έρμαιο του κουκουλοφόρου στην αυλή του ίδιου του σπιτιού της

Θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε ακόμα και στην αυλή του σπιτιού μας με όσα ακούμε αυτό το διάστημα.

H 30χρονη ωστόσο, με θάρρος βγήκε από το σπίτι της στην αυλή της, καθώς όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, στις 10.40μ.μ., είδε έναν άγνωστο άντρα, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα. Προσπάθησε να τον κρατήσει, με αποτέλεσμα αυτός να την τραυματίσει στο χέρι με αιχμηρό αντικείμενο και να τραπεί σε φυγή.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο στις μια ώρα πριν από τα μεσάνυχτα χθες, λήφθηκε πληροφορία, για τραυματισμένο πρόσωπο, σε αυλή οικίας στη Λευκωσία. Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν την περιοχή, όπου εντόπισαν 30χρονη κάτοικο Λευκωσίας.

Η 30χρονη, αφού έφτασε στον χώρο η Αστυνομία, μετέβηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών από το τραύμα του της προκάλεσε ο θρασύτατος κουκουλοφόρος που μπούκαρε στην αυλή του σπιτιού της. 
Στη σκηνή διενεργήθηκαν εξετάσεις και περισυλλέγησαν τεκμήρια.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE