Συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν έστειλε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν έστειλε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, συνεχάρη ττον Τζο Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντας τον εκλελεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ "φίλο της Κύπρου".


"Συγχαρητήρια στον καλό μου φίλο και φίλο της Κύπρου, τον εκλελεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Τις καλύτερες μου ευχές μου για μια πολύ επιτυχημένη και παραγωγική θητεία. Προσβλέπω στη στενή συνεργασία μαζί σας για την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών μας" έγραψε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE