Συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν έστειλε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν έστειλε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, συνεχάρη ττον Τζο Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντας τον εκλελεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ "φίλο της Κύπρου".


"Συγχαρητήρια στον καλό μου φίλο και φίλο της Κύπρου, τον εκλελεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Τις καλύτερες μου ευχές μου για μια πολύ επιτυχημένη και παραγωγική θητεία. Προσβλέπω στη στενή συνεργασία μαζί σας για την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών μας" έγραψε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE