Συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν έστειλε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν έστειλε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, συνεχάρη ττον Τζο Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντας τον εκλελεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ "φίλο της Κύπρου".


"Συγχαρητήρια στον καλό μου φίλο και φίλο της Κύπρου, τον εκλελεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Τις καλύτερες μου ευχές μου για μια πολύ επιτυχημένη και παραγωγική θητεία. Προσβλέπω στη στενή συνεργασία μαζί σας για την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών μας" έγραψε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE