Συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν έστειλε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν έστειλε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, συνεχάρη ττον Τζο Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντας τον εκλελεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ "φίλο της Κύπρου".


"Συγχαρητήρια στον καλό μου φίλο και φίλο της Κύπρου, τον εκλελεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Τις καλύτερες μου ευχές μου για μια πολύ επιτυχημένη και παραγωγική θητεία. Προσβλέπω στη στενή συνεργασία μαζί σας για την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών μας" έγραψε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.