Συγχαρητήρια του Έλληνα Πρωθυπουργού στον Τζο Μπάιντεν

Συγχαρητήρια του Έλληνα Πρωθυπουργού στον Τζο Μπάιντεν

Τα συγχαρητήριά του προς τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, εξέφρασε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter.


Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι ο Τζο Μπάιντεν έχει υπάρξει φίλος της χώρας, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι υπό την Προεδρία του οι σχέσεις των δύο χωρών θα ενισχυθούν περαιτέρω.

«Συγχαρητήρια, στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Ο Τζο Μπάιντεν υπήρξε ένας αληθινός φίλος της Ελλάδας και είμαι βέβαιος ότι υπό την προεδρία του η σχέση μεταξύ των χωρών μας θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή», αναφέρει η ανάρτηση του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE