Συγχαρητήρια του Έλληνα Πρωθυπουργού στον Τζο Μπάιντεν

Συγχαρητήρια του Έλληνα Πρωθυπουργού στον Τζο Μπάιντεν

Τα συγχαρητήριά του προς τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, εξέφρασε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter.


Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι ο Τζο Μπάιντεν έχει υπάρξει φίλος της χώρας, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι υπό την Προεδρία του οι σχέσεις των δύο χωρών θα ενισχυθούν περαιτέρω.

«Συγχαρητήρια, στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Ο Τζο Μπάιντεν υπήρξε ένας αληθινός φίλος της Ελλάδας και είμαι βέβαιος ότι υπό την προεδρία του η σχέση μεταξύ των χωρών μας θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή», αναφέρει η ανάρτηση του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE