Συγχαρητήρια του Έλληνα Πρωθυπουργού στον Τζο Μπάιντεν

Συγχαρητήρια του Έλληνα Πρωθυπουργού στον Τζο Μπάιντεν

Τα συγχαρητήριά του προς τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, εξέφρασε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter.


Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι ο Τζο Μπάιντεν έχει υπάρξει φίλος της χώρας, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι υπό την Προεδρία του οι σχέσεις των δύο χωρών θα ενισχυθούν περαιτέρω.

«Συγχαρητήρια, στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Ο Τζο Μπάιντεν υπήρξε ένας αληθινός φίλος της Ελλάδας και είμαι βέβαιος ότι υπό την προεδρία του η σχέση μεταξύ των χωρών μας θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή», αναφέρει η ανάρτηση του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE