ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είναι αρκετό διάστημα και δεν πάει άλλο για την Ομόνοια – Ικανή για να «ΔΑΓΚΩΣΕΙ» η Δόξα και να την… ΠΙΑΣΕΙ

Είναι αρκετό διάστημα και δεν πάει άλλο για την Ομόνοια – Ικανή για να «ΔΑΓΚΩΣΕΙ» η Δόξα και να την… ΠΙΑΣΕΙ

Την 5η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει η Ομόνοια.  Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ έχει να κερδίσει από τη 18η Οκτωβρίου, όταν πέρασε νικηφόρα από το Δασάκι τότε επί του Εθνικού Άχνας με 1-2 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.  Ο Νορβηγός τεχνικός μετράει πέντε συνεχόμενα παιχνίδια στον πάγκο της Ομόνοιας μακριά από νίκη (2 ισοπαλίες με ΠΑΟΚ και ΕΝΠ και 3 ήττες από Αϊντχόφεν, Ολυμπιακό, Γρανάδα).

Έτσι, η Ομόνοια μην θέλοντας σε καμία περίπτωση να χάσει και άλλο έδαφος από τις ομάδες που είναι πιο ψηλά από αυτήν στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, ευελπιστεί ότι θα ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Δόξας Κατωκοπιάς την Κυριακή (08-11-2020) και ώρα 20:00 στο ΓΣΠ.

Από την άλλη δε, η ομάδα του Κώστα Σακκά έδειξε και απέναντι στους μεγάλους ότι μπορεί να βάλει αρκετά δύσκολα και να… τσιμπήσει και βαθμολογικό κέρδος.  Έχει και το κίνητρο η Δόξα να τα δώσει όλα για όλα, να υπερβάλουν οι παίκτες που θα αγωνιστούν εαυτούς, μιας και με διπλό μέσα στο ΓΣΠ η ομάδα του Κώστα Σακκά θα πιάσει την Ομόνοια στους 15 βαθμούς.

Κυριακή, 8 Νοεμβρίου

20:00 Ομόνοια Λευκωσίας – Δόξα Κατωκοπιάς
Στάδιο: Γ.Σ.Π
Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

The post Είναι αρκετό διάστημα και δεν πάει άλλο για την Ομόνοια – Ικανή για να «ΔΑΓΚΩΣΕΙ» η Δόξα και να την… ΠΙΑΣΕΙ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top