Kοινοτικός αξιωματούχος: Επικοινωνία Μισέλ με Μέρκελ και ηγέτες ΕΕ για συντονισμό συγχαρητηρίων προς Μπάιντεν

Kοινοτικός αξιωματούχος: Επικοινωνία Μισέλ με Μέρκελ και ηγέτες ΕΕ για συντονισμό συγχαρητηρίων προς Μπάιντεν

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σάρλ Μισέλ, συμφώνησε με την Καγκελάριο Μέρκελ και τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες να συγχαρεί τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ Tζο Μπάιντεν στις 19:00 ώρα Βρυξελλών, αφού εξετάστηκαν όλα τα πιθανά σενάρια, αποκάλυψε το Σάββατο 7/11 κοινοτικός αξιωματούχος στις Βρυξέλλες.


"Τις τελευταίες εβδομάδες ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και το επιτελείο του είχαν προετοιμάσει τα διαφορετικά σενάρια σχετικά με τις εκλογές στις ΗΠΑ σε συντονισμό με τα κράτη μέλη", δήλωσε ο κοινοτικός αξιωματούχος.

"Ο Πρόεδρος ήταν σήμερα σε επαφή με την Καγκελάριο και άλλους ηγέτες για ταυτόχρονη επικοινωνία", αναφέρει.

"Η 7η μμ ήταν η ώρα που συμφωνήθηκε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να συγχαρεί τον εκλελεγμένο Πρόεδρο και την εκλελεγμένο Αντιπρόεδρο μετά το αποτέλεσμα στην Πενσυλβάνια, δείχνοντας παράλληλα σεβασμό στην εκλογική διαδικασία", καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE