ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκτακτη σύσκεψη με την επιδημιολογική ομάδα ζήτησε ο Πρόεδρος- 'Θα ληφθούν αποφάσεις'

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκτακτη σύσκεψη με την επιδημιολογική ομάδα ζήτησε ο Πρόεδρος- 'Θα ληφθούν αποφάσεις'

Γραπτή δήλωση  εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος όπου ενημερώνει για την έκτακτη σύσκεψη που ζήτησε ο Νίκος Αναστασιάδης με την επιδημιολογική ομάδα.

Σε αυτήν αναφέρεται ότι ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης συγκάλεσε για αύριο, 9 Νοεμβρίου, στις 7μμ, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψη με την επιδημιολογική συμβουλευτική ομάδα, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας, για αξιολόγηση της επιδημιολογικής εικόνας και λήψη σχετικών αποφάσεων μετά τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν σημειωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE