ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκτακτη σύσκεψη με την επιδημιολογική ομάδα ζήτησε ο Πρόεδρος- 'Θα ληφθούν αποφάσεις'

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκτακτη σύσκεψη με την επιδημιολογική ομάδα ζήτησε ο Πρόεδρος- 'Θα ληφθούν αποφάσεις'

Γραπτή δήλωση  εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος όπου ενημερώνει για την έκτακτη σύσκεψη που ζήτησε ο Νίκος Αναστασιάδης με την επιδημιολογική ομάδα.

Σε αυτήν αναφέρεται ότι ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης συγκάλεσε για αύριο, 9 Νοεμβρίου, στις 7μμ, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψη με την επιδημιολογική συμβουλευτική ομάδα, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας, για αξιολόγηση της επιδημιολογικής εικόνας και λήψη σχετικών αποφάσεων μετά τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν σημειωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE