ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκτακτη σύσκεψη με την επιδημιολογική ομάδα ζήτησε ο Πρόεδρος- 'Θα ληφθούν αποφάσεις'

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκτακτη σύσκεψη με την επιδημιολογική ομάδα ζήτησε ο Πρόεδρος- 'Θα ληφθούν αποφάσεις'

Γραπτή δήλωση  εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος όπου ενημερώνει για την έκτακτη σύσκεψη που ζήτησε ο Νίκος Αναστασιάδης με την επιδημιολογική ομάδα.

Σε αυτήν αναφέρεται ότι ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης συγκάλεσε για αύριο, 9 Νοεμβρίου, στις 7μμ, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψη με την επιδημιολογική συμβουλευτική ομάδα, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας, για αξιολόγηση της επιδημιολογικής εικόνας και λήψη σχετικών αποφάσεων μετά τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν σημειωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE