ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκτακτη σύσκεψη με την επιδημιολογική ομάδα ζήτησε ο Πρόεδρος- 'Θα ληφθούν αποφάσεις'

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκτακτη σύσκεψη με την επιδημιολογική ομάδα ζήτησε ο Πρόεδρος- 'Θα ληφθούν αποφάσεις'

Γραπτή δήλωση  εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος όπου ενημερώνει για την έκτακτη σύσκεψη που ζήτησε ο Νίκος Αναστασιάδης με την επιδημιολογική ομάδα.

Σε αυτήν αναφέρεται ότι ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης συγκάλεσε για αύριο, 9 Νοεμβρίου, στις 7μμ, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψη με την επιδημιολογική συμβουλευτική ομάδα, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας, για αξιολόγηση της επιδημιολογικής εικόνας και λήψη σχετικών αποφάσεων μετά τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν σημειωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE