Γιάννης Κουκουράκης: 'Η αναγνωρισιμότητα από τις Άγριες Μέλισσες με έκανε να νιώθω τρελή αμηχανία'

Γιάννης Κουκουράκης: 'Η αναγνωρισιμότητα από τις Άγριες Μέλισσες με έκανε να νιώθω τρελή αμηχανία'

“Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείος ο όρος “διάσημος” στην Ελλάδα. Απλώς θα έλεγα ότι έγινα γνωστός και μέχρι εκεί” ανέφερε ο Γιάννης Κουκουράκης.

Στο Down Town και στον Πάνο Ζόγκα έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Κουκουράκης ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες αλλά και για το πως αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο SOCIALISTA πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Οι εξελίξεις στην περιοχή της Πύλας επαναφέρουν στο προσκήνιο μια από τις πιο ευαίσθητες πτυχές του Κυπριακού: τη νεκρή ζώνη και το εύθραυστο καθεστώς της, το οποίο ρυθμίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη μέσω της Ειρηνευτικής Δύναμης. Πίσω από τις αντικρουόμενες δηλώσεις και τις πολιτικές τοποθετήσεις, αναδύεται μια σταδιακή αλλά σταθερή διαδικασία μετατόπισης ισορροπιών, όπου το πεδίο και η διπλωματία κινούνται παράλληλα, αλλά όχι πάντα συντονισμένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE