Στέφανος Μιχαήλ: Όσα είπε για την αγαπημένη του Νάταλι Κάτερ και την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς

Στέφανος Μιχαήλ: Όσα είπε για την αγαπημένη του Νάταλι Κάτερ και την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς

«Τώρα τελευταία μού βγήκε αυτό»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Στέφανος Μιχαήλ στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη για τις ανάγκες του περιοδικού DownTown Κύπρου.

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός παραδέχτηκε τη σχέση του με τη γνωστή χορεύτρια Νάταλι Κάτερ και εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο CHNEWS πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.