ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κάτω από 2 χιλιάδες τα νέα περιστατικά - Ρεκόρ θανάτων

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κάτω από 2 χιλιάδες τα νέα περιστατικά - Ρεκόρ θανάτων

Σε υψηλά επίπεδα παραμένει ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας. Το απόγευμα της Κυριακής ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1914 νέες μολύνσεις. Παρατηρήθηκε όμως ρεκόρ θανάτων.

Διατηρείται η ένταση της επιδημία κορονοϊού στην Ελλάδα, παρά την μείωση των διαγνώσεων, η οποία αποδίδεται στη διενέργεια λιγότερων ελέγχων.

Ειδικότερα το απόγευμα της Κυριακής (08/11) ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε ότι Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 1914, εκ των οποίων 39 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 56698 (ημερήσια μεταβολή +3.5%), εκ των οποίων 54.2% άνδρες.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 35, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 784 θάνατοι.

Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 228 (75.0% άνδρες).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.