ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επεισόδια έξω από το οίκημα του ΑΠΟΕΛ - Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επεισόδια έξω από το οίκημα του ΑΠΟΕΛ - Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας

Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία, έξω από το οίκημα του ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, στο σημείο υπάρχει ιδιαίτερη ένταση με αριθμό ατόμων που μαζεύτηκε στο σημείο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν παρατράγουδα μεταξύ των δύο μερών.

Μάλιστα, φαίνεται η ένταση να προέκυψε από εορτασμούς, καθώς το σωματείο γιορτάζει τα 94α γενέθλιά του. Όπως ενημερωνόμαστε, υπάρχουν άτομα που άναψαν πυροτεχνήματα και κροτίδες.

Η αστυνομία είναι ακόμη στο σημείο, διενεργώντας έρευνες και προσπαθώντας να επαναφέρει σε ηρεμία την κατάσταση.

Ωστόσο, δεν είνια ξεκάθαρο ακόμη το τι προκάλεσε τον ξεσηκωμό των αστυνομικών δυνάμεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE