ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ φιλικό με την Ελλάδα, ο στόχος της αποφυγής της τελευταίας θέσης και το πρόβλημα με τον Κάστανο

Το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ φιλικό με την Ελλάδα, ο στόχος της αποφυγής της τελευταίας θέσης και το πρόβλημα με τον Κάστανο

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, ο οποίος μίλησε για την Εθνική Κύπρου, η οποία θα αρχίσει προετοιμασία για το φιλικό με την Ελλάδα και για τα δύο ματς για το Nations League.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Είναι μια δύσκολη περίοδος, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά γενικά. Έχουμε τρία ματς σε διάστημα έξι ημερών, ένα φιλικό και δύο επίσημα. Αρχίζουμε από το φιλικό με την Ελλάδα την Τετάρτη, ένα φιλικό υποχρεωτικό, δεν ήταν δική μας επιλογή. Πρέπει και η UEFA να καλύψει μέρος του χαμένου εδάφους και από πλευράς χορηγιών.

Είναι μια καλή ευκαιρία για να δει κάποιους ποδοσφαιριστές ο προπονητής και να πάρει τις αποφάσεις του για τους δύο επίσημους αγώνες που ακολουθούν. Όσον αφορά τους επόμενους αγώνες, θέλουμε τις πρώτες μας νίκες για να αποφύγουμε αν είναι δυνατό την τελευταία θέση του ομίλου και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε, αφού είμαστε πιο έτοιμοι πλέον ως ομάδα. Περιμένουμε καλύτερη απόδοση και μια ομάδα πιο αποτελεσματική.

Είναι μια δύσκολη περίοδος για την Εθνική, με νέο προπονητή και πολλούς μαζεμένους αγώνες. Ουσιαστικά, είναι προπόνηση-αγώνας και είναι δύσκολο για ένα νέο προπονητή να δουλέψει κάποια πράγματα. Έχοντας την εμπειρία των προηγούμενων αγώνων, περιμένουμε καλύτερη εικόνα».

Για το πρόβλημα με τις πτήσεις του Γρηγόρη Κάστανου, ανέφερε: «Όλα είναι ανοικτά, μπορεί να προλάβει να έρθει, μπορεί να πάει κατευθείαν στην Ελλάδα, μπορεί όμως και να μην προλάβει να αγωνιστεί».

The post Το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ φιλικό με την Ελλάδα, ο στόχος της αποφυγής της τελευταίας θέσης και το πρόβλημα με τον Κάστανο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top