ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Kαιρός να μιλήσουμε για τον ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ… Τι δεν έκαναν ΣΩΣΤΑ οι τεχνικοί υπεύθυνοι

Kαιρός να μιλήσουμε για τον ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ… Τι δεν έκαναν ΣΩΣΤΑ οι τεχνικοί υπεύθυνοι

Η Ομόνοια έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά στους οπαδούς της, καταφέρνοντας να ξορκίσει την «κατάρα» που την ήθελε να μην καταφέρνει να μπει στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Την εποχή που επιτεύχθηκε ο συγκεκριμένος στόχος, έβγαλαν οι πάντες το καπέλο στον Χέννιγκ Μπέργκ, όπως και στον αθλητικό διευθυντή Νεόφυτο Λάρκου.

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, είναι προβληματισμένοι οι οπαδοί του τριφυλλιού, επειδή η ομάδα δείχνει ανίκανη να σκοράρει, με αποτέλεσμα να χάσει επτά βαθμούς από μικρομεσαίες ομάδες (ήττα από Ολυμπιακό και ισοπαλίες με ΕΝΠ και Δόξα).

Για τους λόγους της επιθετικής αφλογιστίας, ασχοληθήκαμε νωρίτερα (ΕΔΩ).

Νομίζουμε ότι είναι καιρός, να κάνουμε συζήτηση για τον καλοκαιρινό εμβολιασμό. Η ομάδα έχει δώσει 8 αγώνες στην Ευρώπη και 9 στον πρωτάθλημα. Υπάρχει ένα μεγάλο δείγμα, για να κρίνουμε τους παίχτες που φόρεσαν τριφύλλι, πριν μερικούς μήνες.

Περισσότερος θόρυβος έγινε για την μετεγγραφή Φώτη Παπουλή, επειδή ο παίχτης επέλεξε να φύγει μετά από 8 γεμάτα χρόνια στον Απόλλωνα και να μετακομίσει στη Λευκωσία.

Ο 35χρονος άσος, με την εμπειρία του στην Ευρώπη, μπορεί να λεχθεί ότι βοήθησε τους συμπαίχτες του, μόνο με την παρουσία του στα αποδυτήρια και στο γήπεδο, για να πάει η ομάδα στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ.

Όμως, η συνολική απόδοση του Ελλαδίτη (διεθνούς με την Κύπρο) επιθετικού, δεν μπορεί να λεχθεί ότι κινήθηκε σε πολύ ψηλά επίπεδα. Πολλές φορές παρακρατά τη μπάλα, λείπει η ουσία από τις προσπάθειες του.

Σε 7 συμμετοχές, σε Κύπρο και Ευρώπη, ακόμα δεν έχει σκοράρει. Στον Απόλλωνα τις περισσότερες χρονιές, είχε πολύ ζεστή σχέση με τις αντίπαλες εστίες.

Για αντικατάσταση του Ματ Νταρμπισάιαρ, οι τεχνικοί υπεύθυνοι επέλεξαν να φέρουν τον… γνώριμο από την παρουσία του στην Ανόρθωση Μίχαλ Ντουρίς.

Αν και εκφράστηκαν επιφυλάξεις από μερίδα του κόσμου, αν ο Σλοβάκος θα «παστελώνει» σε τόσο μεγάλη συχνότητα όσο ο Άγγλος φορ, η εμείς εκτιμούσαμε ότι θα έκανε ικανοποιητικά τη δουλειά.

Όμως, στο γήπεδο μέσα, ο Ντουρίς δείχνει να διακατέχεται από… τρομερή πίεση και άγχος, μη μπορώντας να τελειώνει φάσεις, που φαίνονται εύκολες για έναν τόσο έμπειρο παίχτη. Αποτελεί τη μεγαλύτερη απογοήτευση από τις καλοκαιρινές μετεγγραφές, ο πρώην παίχτης της Κυρίας.

Του έδωσε μεγάλη στήριξη η τεχνική ηγεσία, παρότι μόλις μια φορά (απέναντι στον Εθνικό) κατάφερε να «δει» δίχτυα.

«Καλούτσικο» φαινόταν και το παλμαρές του Γκανέζου επιθετικού Έρνεστ Ασάντε. Απ’ ότι καταλάβαμε τότε, ήταν επιλογή του Μπεργκ, επειδή ο 32χρονος παίχτης ήταν για μια πενταετία σε ομάδες της Νορβηγίας.

Στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς, έδειξε ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας. Όμως, τις τελευταίες εβδομάδες δεν τα πάει ούτε αυτός τόσο καλά. Έχει σκοράρει μόνο μια φορά, στη νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ στο ΓΣΠ.

Για τον Σενεγαλέζο Καλί Σενέ, δεν υπήρχαν τόσο μεγάλες προσδοκίες, ίσως λόγω του νεαρού της ηλικίας του. Έβαλε το έξυπνο γκολ εναντίον της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ανοίγοντας την όρεξη του κόσμου, ότι θα πάει ακόμα καλύτερα στην πορεία.

Όμως, ουσιαστικά έμεινε ως εκεί, αφού στα άλλα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε, δεν είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία.

Πηγαίνοντας στις καινούργιες αμυντικές λύσεις, για τον Κίκο, δεν γίνεται τόσο μεγάλη συζήτηση, επειδή βρίσκεται στη σκιά ενός εκ των πολυτιμότερων παιχτών στης ευρωπαικής πορείας, του Τσέχου Λέτζιακς.

Ο Πορτογάλος έπαιξε μόνο 8 λεπτά με τη Λέγκια στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα έχει 5 συμμετοχές, έβαλε γκολ με την ΑΕΚ, σε ένα ματς που ήταν από τους παίχτες που ξεχώρισαν.

Τελευταίος άνοιξε την πόρτα της… εισόδου στο «Ηλίας Πούλλος» ο Νιγηριανός διεθνής Αμπτουλαχί Σέχου. Έγραψε 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μια στην Ευρώπη.

Μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι με την Γρανάδα, ήταν πολύ καλός. Στους διακριθέντες ήταν και χθες απέναντι στην Δόξα, παίζοντας ως δεξιός μπακ.

Πρόκειται για τον καινούργιο παίχτη που «βγαίνει» περισσότερο (μέχρι στιγμής) στους τεχνικούς υπεύθυνος από τις καλοκαιρινές μετεγγραφές.

Το συμπέρασμα που προκύπτει, από την παραπάνω ανάλυση, είναι ότι επιθετικά η Ομόνοια, αποδυναμώθηκε αισθητά, σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

The post Kαιρός να μιλήσουμε για τον ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ… Τι δεν έκαναν ΣΩΣΤΑ οι τεχνικοί υπεύθυνοι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top