Έκτακτο Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού: Επεκτείνεται μέχρι τέλος Μαρτίου του ’21

 Έκτακτο Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού: Επεκτείνεται μέχρι τέλος Μαρτίου του ’21

Με στόχο τη συνέχιση της ενίσχυσης του εγχώριου  τουρισμού προς όφελος του κοινού, των επιχειρηματιών και των απασχολουμένων στην τουριστική βιομηχανία, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε τη χρονική επέκταση του  «Έκτακτου Σχεδίου Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού», μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021.
 

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υφυπουργείου Τουρισμού, με βάση την απόφαση, στο Σχέδιο μπορούν να συμμετάσχουν Τουριστικά Καταλύματα (Ξενοδοχεία, Οργανωμένα Διαμερίσματα, Τουριστικά Χωριά, Αγροτουριστικά Καταλύματα) που δύνανται να προσφέρουν μέγιστη τιμή 60 ευρώ (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ) για δίκλινο δωμάτιο, με πρόγευμα, ανά ημέρα, με ελάχιστη παραμονή τα δύο βράδια.

 
 Η απόφαση προβλέπει επίσης την κάλυψη του 35% του κόστους διαμονής από το Υφυπουργείο.

 

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE